lockfagel

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emelie - 22 oktober 2009 19:12

  

Dystra timma.. De goda nyheter är dock att jag äntligen fick kontroll över picnik ^^

 

Ni kanske såg att i det tidigare inlägget att jag var jävligt förbannad, nu är jag bara lite dyster. Dock muntrade Emma faktiskt upp mig genom att bara prata med mig ^^

Dock.. dock.. Det är ett fint ord, jag använder det rätt ofta.

Jag kan inte vara förbannad för evigt, eller särskilt länge egentligen.. Var aningen förbannad i.. cirka tre timmar idag :3

ANNONS
Av Emelie - 22 oktober 2009 14:59

Warning: I'm pretty pissed of right now..

 

Men de' va som in i *biiiiiiiiiip*! Jag ska fanemig *biiiiiipa* sönder det *biiiiiiiiiiiiiipiga* helvetet!!

*biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiip* "Vi varnar härmed känsliga läsare, detta kan innehålla grova svordomar.."

Prata inte med mig.. Jag är på ett sånt jävla dåligt humör just nu, och allt tack vare den förbannade datorn!

Och bilddagboken.. Fan ta den jävla fjortis-hemsidan! Okej, lite väl grovt.. men det finns säkert många där som lägger upp en massa fjortisbidler på sig. Den jävla datorn kunde ju fan inte ta upp internetet i skolan, sista lektionen också. Gör det något om jag spränger den i luften?


Sedan blir mitt elände inte bättre över att man idiotiskt nog kollar upp texten till 21 Guns och lyssna på den.. Fan ta den jävla, men faktiskt bra, låten! Mitt ego fick sig nog en rejäl omgång nu.

21 Guns, snälla ge mig lite vapen så att jag kan skjuta på helvetet!

Jag återkommer när jag är på bättre humör, det är inte så roligt att läsa om mitt helvete.. Om jag någonsin kommer tillbaka.. :3 Se, jag är på bättringsvägen.

ANNONS
Av Emelie - 21 oktober 2009 19:02

Green Day. Det var endast elden i bakrunden som lockade xD

 

Tja, tänkte det vore lite roligt med det här då ^^ Men eftersom en del låtar kan jag hålla kvar vid som favoriter i flera veckor, så får ni gärna skicka in förslag för dagens låt ^^ Rösta om vi behöver det. Och om inte det funkar så blir det kanske veckans låt osv. xD Okej? Alla är med på vad som gäller? *vänta i två sekunder* Bra, eran åsikt räknas inte i just det här ändå xD

Men som startskott, dagens låt är idag Boulevard Of Broken Dreams, självfallet ^^


I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But It's only me and I walk alone

I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I'm the only one and I walk alone

I walk alone
I walk alone

I walk alone
I walk a...

My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone

Ah-ah Ah-ah Ah-ah Aaah-ah
Ah-ah Ah-ah Ah-ah

I'm walking down the line
That divides me somewhere in my mind
On the border line of the edge
And where I walk alone

Read between the lines what's
Fucked up and everything's all right
Check my vital signs to know I'm still alive
And I walk alone

I walk alone
I walk alone

I walk alone
I walk a...

My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Til then I walk alone

Ah-Ah Ah-Ah Ah-Ah Aaah-Ah
Ah-Ah Ah-Ah

I walk alone
I walk a...

I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I'm the only one and I walk a...

My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Til then I walk alone

Av Emelie - 21 oktober 2009 18:32

Erkännanden kan aldrig vara bra för ens ego..

 

Jag ser inte mig själv som en riktig egoist, men jag kan fortfarande trampa på mitt ego. Människan är självisk i naturen, för att överleva tar vi hand om oss själva och struntar i om någon annan är sämre lottad. Nej, alla är inte så jävligt egoistiska så tro inte att jag påstår något sådant. Jag säger bara att vi alla är själviska mer eller mindre.

Som Anders, mammas make, sa igår tror jag: "Erkänn inget". Jag skulle kunna hålla med om det, självklart inte i allt men i en del. Jag ogillar att erkänna.. Att erkänna och erkänna sina fel är inte samma sak, det är jag ödmjuk nog att göra.. nästan alltid. Men vad ni inte vet har ni inte ont av.

Men nu slänger jag korten på bordet, igen.. Jag har faktiskt hittat en låt med Green Day som är bra.. Det är sjukt, jag vet. Jag som klagat på dem en tid här nu, har inte tyckt dem var något att ha. Jag erkänner INTE att dem är bra, för så bra är dem faktiskt inte. Nej, jag erkänner att dem har en, och då menar jag en, bra låt. Boulevard Of Broken Dreams, den låten råkar vara jäkligt bra.


Jag känner mig lite irriterad på den dumma spärren för svenska hemsidor. Om jag vill ha engelska google, alltså www.google.com så kommer självklart den svenska google upp. Därför känner jag mig väldigt nöjd med att i hörnet på mitt internet, just på den här skoldatorn, finns det en sökruta för google och där kommer den engelska upp ^^

Jag och Emma har haft en lite disskution om hur man uttalar google, som vi har med en massa andra ord. Jag säger "googel", med ett tydligt "O" - ni vet som i "go' och gla'" -, Emma säger typ "Goggel".. tror jag.. och bara för att jag tog upp det så glömmer jag av det.

I vilket fall, jag har nu fått huvudvärk så ska nog ta en paus från datorn.. Comedy Central startar snart ändå ^^


Ha de gött//Emelie


Boulevard Of Broken Dreams - Green Day:

I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But It's only me and I walk alone


I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I'm the only one and I walk alone


I walk alone
I walk alone


Av Emelie - 20 oktober 2009 22:21

"It was the roar of the crowd who gave me heartach to sing.."

 

Sitter här i sängen, i datorskärmens blinkande ljus och skriver.. Har släckt alla lampor i rummet, så det är kolsvart. Mörker.. härligt. Har läst igenom hemkunskapen.. känner att jag inte kan ett skit. Musiken är nu mitt enda sällskap.. och Gaggo och min kusin, Martin, som jag chattar med ^^

Hm.. Gaggo dog ut..

Jag trivs i mörkret.. likaså i skymning, gryning och en någorlunda ljus höstmorgon där andedräkten blir till dimma i luften. Mysigt. Har suttit hela dagen och lyssnat på The Things We Owe och Curly Sue med Takida. De två låtarna påminner mig om Genom dina ögon, känns som att de har så mycket med den att göra. Inte för att huvudpersonen har lockar, men ^^ Om ni har läst boken(eller är jag ensam?) så kanske ni kan förstå mig någorlunda, men det känns som om det är Ian som sjunger.. Och Ian påminner mig om Emmett, fast jag föreställer mig Ian blond. Söta, söta Ian.. Istället för kändis-crush har jag karaktär-i-bok-crush.. Även om det finns dumma kändis-crusher hos mig med.. (a)

Emelies kändis-crush: Silly me.. Det är snarare att vissa är väldigt snygga.. *host* Robert Pattinson m.m xD

Emelies karaktär-i-bok-crush -er: Ian O'Shea och Edward Cullen(självklart :3).


Här kommer två fina stycken ur The Things We Owe och Curly Sue:


Curly Sue:

Your smile is heavenly,
I-don´t deserve all the love, that you're giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver's around me now, you're so fine

 

The Things We Owe:

The scars reveal the hidden place deep down in you
Like a shadow from the past and nothing is true
A reflection from a dejected face, It comes to
Memories will last, I am crying for you

 

"Your touch makes it hard to breathe" är min favorit i det stycket.. Så underbart. Får hjärtat att dunka i bröstet och den där härliga/förfärliga känslan.. rysningar.. Får även den när jag lyssnar på Let Me Sign.

Av Emelie - 20 oktober 2009 16:15

Get it? Röd dryck = Tors bror? Vi hade väldigt kul åt liknande skämt vi kunde komma på ^^ Det här är blod, bara så ni vet.. NER MED VIN!

 

Heheh.. Jo du, mitt i natten en fredagskväll med två galna människor resulterar i lika galna skämt och skrattkalas natten lång. Senvar jag dödstrött vilket bara gjorde mig ännu flömmigare.. Vid två ungefär, efter skuggteatrarna, höll jag faktiskt på att somna, men då skulle Hanna och Emma självklart tvinga i migytterligare lite godis och coca-cola och sedan spelade vid vänd-åtta. Jag vann faktiskt ^^ En hel skål godis kan verka lite, men jag spydde när jag kom hem xD För att se på vårat fina godisberg bör ni kika på Emmas blogg, http://eqologisk.blogg.se, där finns nämligen bilden hon tog på skålen. Och lite andra sköna bilder från vår fredagskväll.

Dagen har väl varit helt okej egentligen, tråkigt att Emma-pemma gick hem<333, men skolan slutar inte för det. Eller.. "fängelse-med-utbildning" xD

Vi fick börja rita hus i NO:n, vi fick ett "fin" litet häfte om ordklasser till provet efter lovet, vi satt och små-flömmade på scrapbookingen Gaggo och jag och jag hade riktigt kul åt matte-lektionen idag. Kimmie var min bänkkamrat idag, och Adam på ett hörn eftersom han praktiskt taget stod vänd mot oss hela lektionen och hängde på bordskanten. Han kallade oss "två hjärnor och inget, Emelie är "två hjärnor" och du, Kim, är "inget".. Fattar du? För att hon är dubbelt så smart." Tackar, tackar, Adam :3 Adam is obsessed with Kim ^^ Ren och skär underhållning, jag hade faktiskt skitkul :''3


Ni vet att man brukar säga "vårkänslor", eller? Jag skulle vilja påstå att det är "året-om-känslor". Finns ingen riktig årstid för sådant. Man kan också säga "jävla skit", "ett rent helvete" och "bästa någonsin". Jag säger nog en blandning av alla de förslagen. Svartsjuka, ett förjävla elände. Att vara glad bara över att tänka på det, underbart.

Att inte våga göra annat än att bara stå och beundra personen i fråga i hemlighet, smärta.


Kram på er<3

Av Emelie - 19 oktober 2009 17:11

Mm.. värme, ljus och ren mysighet.. jag älskar lägereldar..

  

Har alltid älskat att sitta vid en lägereld, lika gärna mitt i vintern som en varm sommarnatt. När det är kolsvart och elden är den enda ljuskällan, en väldigt fin och underbar ljuskälla i mörkret. Men en skymning och eldens låga framför näsan kan vara lika mysigt det med.. Jag saknar lägerelden just nu. Speciellt som vi brukar elda.. Det händer året om att jag och Kicki går, ibland lite fler underbara människor också, bakom hennes hus, förbi hundgården och ut i skogen ner till den lilla grillplatsen intill lekstugan och grillar. Kicki överanvänder tändvätska, säkert en flaska frö varje gång vi grillar, och är allmänt konstig. Vi sitter och flömmar antingen i vinterkylan och mörkret eller i sommarens svala skymning. Helt underbart. Just nu saknar jag verkligen det.. Det är måndag, första dagen på ännu en veckas helvete i åttonde klass. Härligt.. not.

Har blickat igenom matteläxan nyligen och musik-häftet med det underbara betygskriteriet och lite annat som vi ska kunna inför provet imor'rn. Orkar helt enkelt inte med hemkunskapen.. prov på onsdag. Har det inte varit förbjud mot barn-aga i cirka 30 år nu? Känner mig allmänt trött på allt just nu.. Trött på skolan, trött på att tänka, trött på alla jävla saker som snurrar i huvudet. Vill bort till min lägereld och bara.. ta't lugnt med några underbara människor.

Fick mitt lilla papper med små bilder från skolfotot från skolan idag, ni vet de som man kan byta med lite kompisar osv? Är inte så besviken på det, känns som det första skolfotot på länge som inte ser så sjukt ut.. på mig då. Som liten är man alltid skitsöt på alla foton, men vid sju års ålder vänder allt och går åt pipan.. inte för att jag någonsin varit särskilt intresserad av att se bra ut så. Som min mamma sa här i förra veckan när jag granskade ett kort på mig själv från förskolan som är uppsatt på väggen: "Du var helt tokig. Ruffsigt hår,

 borsten var inte ett alternativ, och så tittade du sådär under lugg som om en miljon bus vilade där bakom."

Dunk.. dunk.. dunk.. Jag kanske borde akta så att jag inte har sönder datorn.. Den är ju inte min, det är ju skoldatorn som vi ska lämna tillbaka efter nian. Jag vill inte ha sönder den.. jag får dunka huvudet i något annat. Hemkunskapsboken fungerar nog.. den är ju ändå trasig och extremt farlig.. Den fräter sönder min hud! Har aldrig gillat att laga mat eller annat liknande, så hemskunskap är en fiende.. Jag avskyr den där förbannade, randiga boken! Kanske skulle slänga in den i lägerelden.. den är fylld av så mycket ondska att vi nog inte behöver tändvätska.. :3


Ha de gött<3

Av Emelie - 19 oktober 2009 16:34

  

The Uninvited - Hanna och jag diskuterade vad den hette medans Emma hämtade ut den.. Hon hade fel, jag rätt! "Uninvited"!!

 

Regi: "The Guard Brothers" (No idea.. o.o)

Emily Browning as Anna Ivers

Arielle Kebbel as Alex Ivers

Elizabeth Banks as Rachel Summers - Notice this!

David Strathairn as Steven Ivers

Jesse Moss as Matt Hendricks

Maya Massar as Lilian Ivers

Kevin McNulty as Sheriff Emery

Lex Burnham as Iris Wright

Danny Bristol as Samuel Wright

Matthew Bristol as David Wright

Don S. Davis as Mr. Henson

Heather Doerksen as Mildred Kemp

Dean Paul Gibson as Dr. Silberling


För att kort gå igenom vad filmen handlar om: Anna Ivers har bott på mentalsjukhus i cirka 10 månader efter sin moders död och får nu komma hem till familjen igen; fadern Steven, systern Alex och Rachel - sjuksköterskan.

Efter en tid hemma börjar Anna se mystiska saker, spöken om vi vill säga så. Hon har tidigare på sjukhuset hemsökts av drömmar som var liknande. Allt har att göra med moderns död - även barnen som hon ser har med detta att göra. Rachel Summers, nu faderns flickvän, har aldrig varit Alex eller Annas favorit, och snart får de även reda på att Rachel Summers inte ens är hennes riktiga namn. De undersöker saken närmre, då namnet Mildred Kemp dyker upp. Mildred Kemp var sjuksköterska hos en annan familj - familjen som barnen som hemsökt Anna kommer ifrån. Sjuksköterskan hade dödat modern och sedan barnen, hon gifte sig senare med maken i familjen. Ett sammanträffande? Alex och Anna misstänker att Rachel mördade deras mor.. Slutet förvånar dock oss alla!


Riktigt bra film, jag tror vi alla tre(jag, Hanna och Emma) var nöjda med vårt filmval i fredags. Tydligen var hela filmen ett missförstånd som vi fick reda på i slutet.. Vi såg ju allt från huvudpersonens vinkel och det lurade oss allt. Som sagt, jag rekommnderar denna rysare från 15 år. Se den! <3


 

 Dem sitter i badkaret och pratar.. Till höger har vi Anna(Emily Browning) och till vänster Alex(Arielle Kebbel).


FIIRE!! Burn the house to the ground! Kill them all!! xD


Värt att lägga märke till om man gillar serier som Scrubs och 2½ men. Elizabeth Banks, som spelar Rachel Summers i The Uninvited är med i Scrubs!! Detta  lade vi märke till direkt.. Dr. Kim Briggs, även känd som blondinen som får JD's barn xD Ibland kan det vara värt att lägga märke till vem som är med i vad.

Presentation

Randomly badass ;3

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

HP7 den 19/11 nurå, någon mer än jag som längtar?! :D
 JAAAAAAAAAAG!!!! :D :D
 Say whaaaaaat? o.o
 Nej.. -.-
 IAN SOMERHALDER! 8D

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lockfagel med Blogkeen
Följ lockfagel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se