lockfagel

Alla inlägg under september 2010

Av Emelie - 11 september 2010 19:41



 

Taylor Lautner och Tom Welling i Fullt Hus 2 på kanal 3

Just nu går Fullt Hus 2 på kanal 3 (började 19.15) med Taylor Lautner på unga da'r och Tom Welling (Clark Kent i Smallville).

För oss Clark-älskare och kanske några Team Jacobs xD (Jag går under Clark-älskare-kategorin ^^)

Av Emelie - 11 september 2010 10:26

Säg 'hej' till den nya Lisbeth Salander..

Här är stjärnornas skolkatalog

..Rooney Mara

 

Aftonbladet 16/8 2010

"Beskedet lämnades av filmbolaget Columbia på måndagskvällen.
Rollen som Mikael Blomkvist ska göras av Daniel Craig, som också har spelat James Bond.
Inspelningen börjar i Sverige till hösten med David Fincher som regissör.
Rooney Mara är ett överraskande val. Hon medverkade i den färska nyinspelningen av Terror på Elm Street (A Nightmare on Elm Street) och har varit med i några tv-serier.
Även de två andra böckerna i Stieg Larssons deckarserie kommer i Hollywoodtappning, med samma skådespelare."

 

Nämen, det var väl trevligt..

Jo, nu har dem alltså hittat en skådis som ska spela Lisbeth Salander i Hollywoods verision av Män som hatar kvinnor - aka The Girl With The Dragon Tattoo. Sorry, Emma Watson, du klipte av ditt fina hår i onödan..

emma-watson.jpg

Hörde ni att hon klippte av sig håret för rollen som LisbethSalander? Eller är det bara ett rykte?

 

Vad tycker ni om Rooney Mara som den nya Lisbeth? Jag tror fortfarande att ingen kan slå Noomi Rapace, tycker egentligen att det är helt onödigt att göra en jävla cover på en film som kom ut för två år sedan..

Och sen har vi Daniel Craig, känd som Bond i Quantum of Solice och Casino Royale.

 

Underbart. Ja, jag är negativ till det hela.

Av Emelie - 7 september 2010 18:03

   

Tja, "Vampires Suck" var ju sjukt rolig! xD


Nämen HALLÅÅÅ! *dregla*

 

Ja, jag är grymt knäpp.

Har antagligen inget bättre att blogga om för tillfället, så vi kör på killar som jag tycker är snygga ^^' Gaspard Ulliel är helt klart min favorit-snygging just nu (aaah.. *le drömskt*), men det betyder inte att jag tänker lägga upp bilder bara på honom, nej, jag nöjer mig med att ladda hela hårddisken med Gaspard-bilder.. mahabbahabba! *dregla*

  Anyhow, anyway, ser ni snubben här ovanför? Jo, ni har säkert redan listat ut det, men det är snyggingen som spelar Edward Sullen i Vampires Suck, som förövrigt är sjukt rolig, men har rätt kass story. Han är grymt mycket snyggare i verkligheten.. Matt Lanter.

Fick nyss reda på att han varit med i Disaster Movie också.. hatar den filmen. Den är så jäääääävla dålig! Mattie, var med i bra filmer istället ^^'

Av Emelie - 6 september 2010 22:13

HAAHAHAHAHAHAHAH!!!

Ja, vad är ni för några?

Har hört många varianter, själv använder jag mest twerd och twilighter, men här kommer ju lite mer förslag xD Nikki och Kellan var mycket roligare än Rob och Kristen.. o.o GO NIKKI AND KELLAN!

Älskvärt.


Jag säger bara det, ENJOY! xD

Av Emelie - 6 september 2010 19:07

2010-06-20 - PLAN THREE från Black Stage / Pier Pressure

Jacob loves the rain xD

 

Bilder från PP

Haha, åh vad kul det var! Hittade lite bilder som fotografer på området tagit på Pier Pressure i juni, och när jag såg den här bilden på Jacob Lovén, sångare i Plan Three, så kom jag ihåg vad han sa innan dem började spela: "Jacob loves the rain" .. för det regnade.. och Jacob tycker om regn xD Jag var helt galen när dem spelade, det var så awesome!

Plan Three spelade nu i helgen i Norrköping på invigningen av Bandit Rock där, eller nåt, och jag ville gå! Jag har spammat deras facebook-sida med "KOM TILLBAKA TILL GÖTEBORG!!" Tyvärr kunde jag inte åka till Norrköping, plus att det var 18-års gräns eller nåt, så men, men. Nästa gång dem kommer till Gbg, då är jag redo! :D


2010-06-20 - PARAMORE från Red Stage / Pier Pressure

Hayley under Paramores spelning på PP :D

 

Källa: Rockfoto.se

Av Emelie - 5 september 2010 20:34

              

Jag var bara uttråkad.. but it ain't such a bad idea, huh? 

Well.. mahabbahabba! :D

Åh, helvete.. han är ju så het.. <3

 

Alternative cast.

Jo, ni har säkert hört att vissa tycker att Gaspard Ulliel (heet!) och Emily Browning skulle passa bättre som Edward och Bella i Twilight än Kristen Stewart och Robert Pattinson gör. Den frågan började för läääänge sen, men sen som jag är så kom jag på det i.. eh.. våras ._. Och nu, bara för att jag var uttråkad, så hittade jag lite fanmade pics på google där Emily och Gaspard (heeting!) används som Bella och Edward. Jag håller själv med på ett litet hörn, men jag håller inte helt med. Jag vill inte se Gaspard i en film som Twilight, så att alla jävla snor-fjortis-ungar-som-bara-älskar-filmen ska få dregla över honom.. jag vill ha Gaspard själv! Plus, hur roligt vore det inte med dialekterna? Twilight utspelar sig i USA, och Emily är australienare och Gaspard är fransos xD

Men fina var bilderna ^^


KOM IGEN! Erkänn att han är het.. grrr.. *dregla okontrollerat*

Av Emelie - 3 september 2010 23:48

I totally agree.


Trött. Tröttare. Tröttast.

Fy fan vad trött jag är.. jag är förvånad att jag klarade av veckan, som varit hur stressig som helst. Först så kör skolan upp en på mornarna så att man inte får sova (det är förjävligt), sen ska vi plugga.. *petar* Äckligt ord.

Ni vill inte höra om min vecka, men vafan bryr jag mig? Skyll er själva.

Eftersom mamma opererades i måndags (bytte ut höften, någon skada) så åkte vi och hälsade på henne efter skolan fram till igår (torsdag) och sen hem till fångarna på fortet och time out. Lägger man till lite skolarbete, sova och äta (aka överleva) så blir man sjuhelvetes trött. Nu tänker ni "Men vafan gör du uppe vid den här tiden om du är så jävla trött?!" Väldigt bra fråga, och ni ska självklart få ett svar: DET ÄR FREDAG! Jag går inte och lägger mig av principsak.. och för att jag snackar med en massa härliga personer på msn osv xD


Fick min film från CDON idag, den som jag beställde i söndags.. Daybreakers :3 Tänkte se på den ikväll, men så glömde jag bort tiden och nu är det för sent. Ska ändå till Kicki imorgon så vi kan se den xD Lovely.


Nej, nu får det vara nog för den här veckan.. är för trött.. borde gå och lägga mig.. snart.

Anyhow, hare gött

Presentation

Randomly badass ;3

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

HP7 den 19/11 nurå, någon mer än jag som längtar?! :D
 JAAAAAAAAAAG!!!! :D :D
 Say whaaaaaat? o.o
 Nej.. -.-
 IAN SOMERHALDER! 8D

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards