lockfagel

Senaste inläggen

Av Emelie - 21 november 2010 20:40


Först på dagordningen:

HARRY POTTER OF COURSE! C: Jo, ikväll var jag, Kicki och Emma och såg den sjunde Harry Potter-filmen, and may I say it was EPIC! :D SE DEN, SE DEN, SE DEN, SE DEN!!!!!!! Fy fan, den var skitbra! :D Älska? INDEED!

Fantastiskt - SE DEN!


Andra på dagordningen:

Det var meningen att det här inlägget skulle handla om.. ja, Harry Potter såklart, men så läste jag lite på www.thetwilightsaga.se och såg en fråga som de hade lagt upp där: Vad händer när Twilight-filmerna är avslutade?

En tankeställare för mig med (inte för att jag bloggar om bara Twilight), men det finns så många hemsidor och bloggar om just Twilight Sagan - vad händer med dem när alla filmerna är avslutade? För, är inte även alla böckerna klara? Ja, jag har då inte hört något om fler böcker, jag vill faktiskt inte ens ha fler böcker i serien. Det avslutades liksom i fjärde boken, så det känns lite onödigt med fler böcker om Bella och Edward.. eller är det bara jag som tycker så?

   Jag tror det är slut, finito! Men när det är det - vad gör alla bloggare då? Det kommer förmodligen inte finnas något nytt inom Twilight att skriva om då. Jag funderade för några månader sedan att starta en blogg om The Dark Divine som också ska bli film, nu blir det inget av det eftersom jag skriver allt jag hör om det här, men om jag hade startat en blogg om det.. tänk när det tagit slut sen? Vad gör man då? T.ex för alla dem som har bloggat om Twilight sedan början - sedan det blev bekräftat att det skulle bli en film - och som har hållit på med bloggandet i flera år.. vad gör man sen?

   Vad gör jag när jag slutar blogga här? Hell, jag har väl hittat på något annat att fördriva tiden med.


Tänk ni på det (eller inte) och se den där filmen för sjutton gubbar! :D HP7 <3

ANNONS
Av Emelie - 18 november 2010 13:51

Jag hänger med Ipren-snubben..

 Oh, no, what happened?

JAG ÄR HEEEEMMA! Varför? Jo, för att passande nog fick jag ont i magen samma dag som vi skulle ha bolldag i skolan (som jag, for your information, tänkte delta i.. tills jag knappt kunde kliva ur sängen för att hämta en.. DUN DUN DUNDUUUUN - IPREN!), so I couldn't go. Okej, jag ville inte gå, honestly, men jag TÄNKTE gå ändå.. tills det inte gick.. som sagt. Vilket visade sig vara riktigt härligt.. tills det blev så illa att jag började fundera på om jag hade feber också.. JIPPIE!

    Men, jag är hemma (och jag tror ändå att dem har slutat nu eller nåt) och har knarkat Supernatural (teveserie) sen igår kväll kl. 18.. ungefär. Min första säsong av The Big Bang Theory tog slut, så jag tittade på Supernatural - som äger, om jag får säga det så! Jensen Ackles, god I love him xD He's got, and his character is SO much fun! :D Dean påminner lite om.. Damon.. fast han är ingen vampyr, och de är inte helt lika. Men ändå, han är grym och jag älskar honom.

   Det står Barnförbjudet på baksidan av förpackningen (sluta misstolka mig xD) så jag undrade om jag skulle få visa ID när jag var på MediaMarkt i måndags (god, I love that place).. men jag behövde inte det :) So, now I'm really 15, and not underage :D Och, btw, nu när vi ändå nämner 15 - HANNA FYLLDE 15 I SÖNDAGS!!!! :D <3<3 Vi firade, hade kul (busringde en massa xD) och min kusin tror mig inte när jag sa att vi inte var fulla.. Den jäveln, han tror mig inte när jag säger att jag aldrig druckit .__.' Idiot.

   "Hur mår vi idag? Inget illamående, huvudvärk eller något?"

   "Nej, hurså?"

   "Du var ju på 'kalas' igår."

    "Vi drack inte -.-'"

    "Visst, visst.. *non-believer*"

Haha xD Han är som den irriterande, förbannade storebrodern jag aldrig haft.. och aldrig velat ha.. But what can you do, it's family! xD


Okej, eftersom det inte känns som att jag ska spy längre så är det dags för frukost, och jag har fått en plötsligt förtjusning i cornflakes och yoghurt.. det kommer i perioder, vet ni.. Och jag gillar att överfylla skålen.. med väldigt mycket flingor xD Aja, hare gött


ANNONS
Av Emelie - 16 november 2010 16:08


Eclipse Parody by The Hillywood Show&trade; from The Hillywood Show&trade; on Vimeo.


Hahahhahaha!!

Jag älskar the Hillywood Show, har längtat riktigt mycket tills Eclipse-parodin och nu är den här! Eller, okej, den kom för några dagar sedan, men det var något strul med youtube eller nåt som gjorde att vi som bor utanför USA:s gränser inte kunde se den.. kasst alltså. Men nu är det fixad och jag såg den precis själv xD

   Liksom alltid, så otroligt välgjord och riktigt awesome :D Det här är första The Twilight Saga-parodin som de inte använt Katy Perry låtar i.. Det blev riktigt nice :D

  Tycker dem är riktigt duktiga :) Älska <3


Har gött, päronsylt (jag hade inte mkt mer att skriva) xD

Av Emelie - 12 november 2010 22:02

Jag ger mig inte.

Okej, så även filmatiseringen av Shiver av Maggie Stiefvater är aktuell just nu, jag typ stalkar Maggie's facebook (jag stalkar även Bree Despains) för news om den kommande filmen - vilken jag tror kommer bli EPIC, även om jag är rätt orolig för att filmen kommer sabba boken.. och att snorungar och fjortisar kommer bli helt galna i serien (som med Twilight, you know the drill).. då kommer jag bli väldigt sur. Jag kommer inte sluta älska serien (I admit it, jag älskar Shiver mer än Twilight.. en smula mer. Sorry), men jag kommer på rådamp på alla fjortisar.. och att skit kommer börja snackas om böckerna och filmen (-erna?) eftersom alla kommer tröttna.. åter igen som med Twilight. Om det nu blir lika populärt som Twilight.

   Men, anywayz, personen som skapat sidan "I strongly believes the "K" in Samuel K. Roth stands for 'Kick-Ass' " skrev häromdagen ett inlägg och undrade vilka vi medlemmar tyckte skulle spela Sam och Grace i filmen. Jag svarade, hard to guess, Gaspard Ulliel (jag menar, kom igeeeeen! Han är döhet!) som Sam (alternativt Alex Turner, sångare i Artic Monkeys) och som Grace sa jag Eliza Bennet (har medverkat i Bläckhjärta) eftersom jag tyckte hon passade rätt bra på vissa bilder.. det är så nära jag kommer min Grace just nu.


Gaspard.. kom igen, han ser ut som en Sam! Han har den där.. söta Sam-looken.. plus att han är döhet.. och det är Sam också. Alltså, det franska accenten kan man göra något åt, och för att bevisa detta - här kommer två klipp med älskade Gaspard Ulliel från "Hannibal Rising" (som jag jävligt gärna vill se, för den verkar awesome!)

Aha, aha.. Så AWESOME! :D


Och här lite mer accent.. xD

Graceee! :D

     


Okej, Eliza Bennett som Grace Brisbane? Jag gillar verkligen de två översta bilderna, den tredje ser rätt bra ut.. fast skulle vilja se henne lite blekare på den. Och ja, hon behöver bruna kontaklinser.. Och den med mössan från filmen Bläckhjärta, där ser jag verkligen Grace.. och jag citerar från boken:

".. jag stack ner handen i ryggsäcken för att ta upp en mössa. När han låste bile stod jag på trottoaren och väntade. Han gick runt bilen och tvärstannade framför mig. 'Herregud, vad är det där?'

   Jag satte den flerfärgade toppluvan på huvudet. 'På mitt språk kallar vi det mössa. Den håller öronen varma.'

   'Herregud', upprepade Sam och gick fram till mig. Han kupade händerna om mitt ansike. 'Den är otroligt söt.' Han pussade mig, tittade på mössan och pussade mig igen."


Åååh, dem är så gulliga! :D Right, right? Gaspard och Eliza - what'd you think? Kom med förslag, snälla - jag vill ha fler alternativ! .. och med det menar jag, med tanke på de.. oj, shit.. 425 läsare förra månaden? 179 idag.. holy shit, jag trodde verkligen inte att någon förutom.. Gaggo, Hanna och Alv läste min blogg xD Tack, guys. Kom med förslag, snälla, om ni läst boken (kanske t.o.m andra boken, som jag, Hanna och Alv?).. Alv, jag förväntar mig att du ska komma med förslag, you hear that?


So, I'll see you later alligator - tomörrow's gonna be a heck of a party with Hanna, Gaggo and the guuuys xD

Och tack, kära skumma läsare.. x'P


Seriöst, är jag den enda som tycker Gaspard är döhet? oO' Fast.. Alv.. PAX!!!!

Av Emelie - 9 november 2010 19:23

1. Gå till Google Maps

2. Gå till "Vägbeskrivning"

3. Sök från "Japan" till "Kina"

4. Leta upp nummer 43 i listan

5. Have good laugh! :D

 

HAHAHAHAHAHAHHAAHAHA! ÄGD! xD

Det går åt andra hållet också, från Kina till Japan, men då är det magiska nummret 42 xD

Av Emelie - 8 november 2010 19:43

'Zup?

Nej, jag bryr mig inte. Haha xD Jag har ett jävla kemiprov imorrn att plugga till (jippie! not) och just nu skriver jag instuderingsfrågor om övergödning.. från biologiboken.. ursäkta, var det inte kemi vi snackade om?

   Jag gillar vanligtvis biologi och kemi, men jag orkar verkligen inte miljöfrågorna.. dem är trista. Jag har hellre ett prov om hur atomer pusslar ihop sig till molekyler!

   Vad gör jag mer? Söker desperat hjälp med instuderingsfrågorna.. jag har fastnat, för övergödning är så jävla triiiiiist!


Första dagen efter höstlovet - how's it feeling? Kul, men jag hatar fortfarande provet.. Plus att jag inte mått så bra senaste veckan (i lördags kände jag mig rätt bra, och jag var ju hos Fia så jag tänkte inte alls på det), men igår var jag bara.. död. Idag var det bättre (hell, you guys don't give a crap, do you? Fuck who cares?), men just nu är det lite sådär.. kanske bidrar kemin och biologin? Jag vet inte, min hjärna kanske lurar mig för att jag inte vill ha prov imorrn?


Fick min nya tröja idag från cdon :D :D :D Check it ooooout!


Oh yeeeeeaaah! :D


Aja, see you later, för jag måste plugga.. och min anteckningsbok trillade just isär.. toppen. Kan det bli bättre..? SHHHIIT! Så ska man ALDRIG säga! Då blir det bara värre!!!

Av Emelie - 6 november 2010 23:22


Let me say hey, hey, hey

Singstar, dans och flömm all night long! Eller, tja.. fram till klockan nio xD

Var hos Fian idag med Emma, Hanna och Kimmie ^^ Vi flömmade i säkert en timme innan vi åt pizza, där vi också flömmade, och sen körde vi singstar i säkert fyra timmar xD Vi gick igenom svenska hits, schlager, 80-talet och Abba xD Jag och Hanna äger på "Night of Passion" - The Poodles xD Haha, typ xD Jag fick stryk i alla låtar, ofc, men jag hade Hanna i mitt lag så vi lyckades vinna några låtar.. och en hel tävling xD Öhm.. tjo, det var en riktigt rolig kväll - we gotta do it again, I'm just telling ya xD


Prov på måndag eller tisdag.. måste verkligen plugga. PLUGG!! Och dollarn har sänkts till 6,60 ungefär, vilket gör att jag ska råshoppa på amazon xD


Och jag ska övertala mina kära föräldrar att låta mig åka till sthlm för att se Within Temptation xD Önska mig lycka till!

Av Emelie - 3 november 2010 17:38

Kär? Nje.. eller?
Önskar du att du bodde någon annanstans
? Ibland

 

Tycker du att du är attraktiv? Ähhh.. vet inte.
Dricker du?
Nej


Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Fructis något..

Vilken parfym använder du? Deo?

Vad är du rädd för? Döda fåglar o.o

Gillar du att tvätta? HAHA, skojar du med mig?

Gillar du berg- och dalbanor? YES BOX! :D

Senaste filmen du hyrde? Robin Hood & The Vampire's Assistant
Senaste
filmen du köpte? Ehhh.. Daybreakers tror jag.

Senaste låten du hörde: "I'd Die For You" - Bon Jovi

Senaste låten du laddade ner? "Famous Last Words" - My Chemical Romance

Senaste TV-program du såg? Lyxfällan


Senaste person du tänkte på? Alv tror jag


Favorit sak att göra: Läsa.. musik.. rida.. kompisar.. galna filmkvällar med kompisar där jag och Emma flömmar ihjäl oss när alla andra sover xD

Favoritsport: Ridning?

Favoritdryck: Mjölk.. fanta exotic, cola, juice.. o'boy.. typ.

Favoritkläder: Jeans och en tröja? oO' SOCKAR! xD

Favoritfilm: Oj, har för många.. Harry Potter.. Remember Me, Top Gun, Ace Ventura.. eller nåt sånt.

Favoritbil: Mammas bil? BMW, vet inte modell.. fast nej, jag gillar volvo xD

Favoritserie: The Legend of the Seeker, Vampire Diaries, Cougar Town, Bones, NCIS, 2 ½ men, Scrubs, Becker, How I Met Your Mother.
Har du någonsin gråtit över en pojke?
Kanske - kanske inte.

Har du någonsin ljugit för någon? Japp

Har du någonsin varit i slagsmål? Ehm.. nja?


Har du någonsin

Har du någonsin träffat någon från internet IRL? Inte än 


Hur många gånger du varit kär? Vet inte 


Hur många gånger ditt hjärta brustit? Inte så många


Hur många

Hur många tjejer du kysst? Ingen.. om inte det räknas att pussa Emma och hon missade xD Inte seriöst alltså.

Hur många personer från grundskolan har du fortfarande har kontakt med? Nian är väl grundskolan, men många xD

Hur många gånger har ditt namn varit med i tidningen? None vad jag vet.

Senaste boken du läste? "North of Beautiful" - Justina Chen Headley
Senaste
personen du fick e-mail av? iTunes xD

Senaste personen du fick brev av? Swedbank xP

Senaste personen du fick sms av? Fia ^^
Senaste
gången hela din familj åt middag tillsammans? Idag

Senaste saken du köpte? "Clockwork Angel" och "Thirst NO. 1" i SF-bokhandeln.

Vad har du gjort idag? Varit i stallet och haft utvecklingsamtal (på lovet!!)
Var det kul?
Sho, vare väl ^^

Brukar du svära mycket? Heh, inte alls *host host* (a)

När stiger du upp på morgonen? Skola: mellan 07:00 och 07:15

Annars: mellan 10 och 12 kanske?

Vad har du på dig? Paramore-tröja, jeans osv ^^

Vad ska du göra ikväll? Läsa, plugga.. sova xD
Var har du ont?
Huvudet
Kan du stå på händer?
Hell no, inte om ingen antingen håller i mina ben eller om jag står vid väggen.

Salt eller socker? Mm.. att bara ät - salt.

Gillar du ketchup? Yes

Land du vill besöka? UK, Australien.. Kanada ^^


hjärtan brustit på grund av dig? Ingen aning.. o.o
blivit arresterad? Haha, inte än xD

Presentation

Randomly badass ;3

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

HP7 den 19/11 nurå, någon mer än jag som längtar?! :D
 JAAAAAAAAAAG!!!! :D :D
 Say whaaaaaat? o.o
 Nej.. -.-
 IAN SOMERHALDER! 8D

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lockfagel med Blogkeen
Följ lockfagel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se