lockfagel

Senaste inläggen

Av Emelie - 8 juli 2010 15:59

511w58I2FML.jpg image by Stapps


Jag. Står. Inte. Ut!

Gah, jag är förlorad.. i Shiver. Ni vet att jag älskar Twilight, eller hur? Tja, jag älskar Shiver lika mycket. Och nu när jag har lånat ut den till Kicki så känns det som att jag ska dö.. JAG VILL HA MIN BOK! <3 *cry*

Måste läsa den igen, den är för underbar för att låta bli! Jag dör.. Försöker nu trösta mig själv med fina citat ur boken.. mitt hjärta värker. Älska<3


Quotes:

Sam: "Okay, what words would you use then?" I leaned back in the seat, thinking, as Sam looked at me doubtfully. He was right to look doubtful. My head didn't work with words very well - at least not in this abstract, descriptive sort of way. 
"Sensitive" I tried.
Sam translated: "Squishy"
"Creative"
"Dangerously emo"
"Thoughtful"
"Feng shui."
I laughed so hard i snorted.
"How did you get feng shui out of thoughtful?"
"You know, because in feng shui, you arrange funiture and plants and stuff in thoughtful ways"


"I stood on my toes and stole a soft kiss from his lips. "Surprise attack," I said.
Sam leaned down and kissed me back, his mouth lingering on mine, teeth grazing my lower lip, making me shiver. "Surprise attack back."
"Sneaky," I said, my voice breathier than I intended
.


"I'd found heaven and grabbed it as tightly as I could, but it was unraveling, an insubstantial thread sliding between my fingers, too fine to hold." // Sam


Sam: “You—you greatly overestimate my self-control.”
Grace: “I’m not looking for self-control.”

Aw, dem är så söta att jag blir tårögd.. Tror nästan jag grät mer när jag läste den här boken än när jag läste Twilight.. Den är för vacker, den gör mig till en mjukis.. xD

ANNONS
Av Emelie - 7 juli 2010 13:23

Seriöst, hur kan man INTE älska Shrek-filmerna? xD

 

Shrek Forever After 3D

Okej, det var väl ganska givet att man går och ser den fjärde Shrek, eller? Jo, det är en självklarhet för mig ^^ Alla älskar Shrek!

Så idag klocka 16:00 ska jag och syrran gå och se den fjärde filmen om träsktrollet och company (mästerkatten är min favorit ^^) i 3D (på engelska), vilket kommer bli awesome. Haha, jag älskar repliken i trailern som mästerkatten säger: "Feed me.. if you dare" xD Han är så underbar <3 Älskar mästerkatten i stövlar ^^'


Trailer:

ANNONS
Av Emelie - 30 juni 2010 17:45

 

EPIC! <3 :D

 

The Twilight Saga: Eclipse

På premiären, vilket var awesome, idag såg jag, Emma och Kicki Eclipse på Bergakungen i Göteborg! Den var epic!

   Vi träffade även Gaggo på biografen och två som vi typ känner i sjuan, Amanda och Mauritz, i Nordstan och efter filmen på biografen! Det var lite skoj att återse dem - men det bästa var ju filmen.

   Eclipse var otroligt mycket bättre än både Twilight och New Moon, den hade mer humor, mer action och mycket bättre "triangeldrama". Kemin mellan skådisarna var mycket bättre (inga stön varje gång Edward och Bella kysser varandra) och när Jacob och Edward rök ihop var det mycket mer intensivt, det kommer även boken med. Man får se mycket mer av familjemedlemmarna än man tidigare fått, både Cullens och Charlie är med i filmen mer (I love Charlie ^^). Dem fick mer repliker och var därmed involverade i filmen, tidigare var dem bara som åskådare och all fokus hängde på Bella och Edward. Vi får se mer av de coola vargarna och lära oss mycket mer om stammen, och om Jasper och Rosalie.

   Att Jasper har mycket mer att säga är väldigt roligt, och Emmett får även komma med några roliga repliker här och var. Filmen är helt enkelt bättre och roligare än de båda föregångarna.

Jag tycker att Eclipse fick med så mycker mer innehåll än föregångarna, i Twilight och New Moon snackas det bara om Bella och Edwards kärlek, med Jacob på ett hörn. Dem hoppade över så många viktiga scener i båda och därför blev talet lidande och det hela blev lite tråkigare. Eclipse har med mycket mer, repliker hämtade från boken och även många av de bästa scenerna i böckerna. Kort sagt: Eclipse ägde Twilight och New Moon rejält.


Favoritreplik: "I'm hotter than you" - Jacob Black.

 

Alla i salongen applåderade och tjöt när filmen var slut, skratten ekade och i början när en av arbetarna på salongen talade i micken applåderade alla och tjöt när han gick och filmen började. Lovely!

Det är mycket roligare att titta på film med fler engagerade runt omkring en - om dem inte snackar vid sidan om och är allvarligt störiga.


Min favoritfilm i serien ^^'

  

Av Emelie - 29 juni 2010 13:13

SENASTE TRAILERN!!!!!

Harry Potter 7, november 2010

OMG!! TRAILER! Jag är mållös, har svårt att andas - jag är skitpeppad! Älskvärt!

Harry Potter och dödsrelikerna kommer bli super-mega-awesome! Jag menar, titta bara! Helt fantastisk, fast tyckte att Voldemort lät lite som Dumbledore i början O.O

Fyyy fan vad jag längtar till november!!


And btw - imorgon ska jag se Eclipse! <3

Film · Video
Av Emelie - 21 juni 2010 15:45

PARAMORE live - epic!


Pier Pressure i Frihamnen, Göteborg - jag var där!

Jo då, tillsammans med en massa annat folk fanns jag, min kompis, min kusin och två av hans kompisar - amazing! Jag och Kicki (kompisen) var där vid 12-tiden - insläppet - och vandrade runt lite i regnet på förmiddagen. Först ut var Dead by April, som Kicki ville se - jag kan väl säga att deras konsert blev lika bra som jag väntat mig. Vi kanske ska ha en genomgång med de band vi såg:


Dead by April - söög som in i helvete! Först fick vi vänta i nästan två timmar innan dem började och sen var dem bara rent av kassa.

Plan Three - Awesome! Jäklar, dem var riktigt bra ^^'

Pendulum - fy fan vad grymma dem var! Dem var hur roliga som helst på scenen - publiken hoppade oavbrutet i en timme!

Takida - dem var bra, men inte lika bra live som jag hoppats på. Dessutom lurade dem oss rejält med att säga att dem spelat klart, så nästan alla gick därifrån och SEN, när Kicki sa "dem spelade ju inte Curly Sue" så spelade dem den så vi fick springa tillbaka!

30 Seconds to Mars - Sångaren hade klippt kort på sidorna och hade en rejäl rosa tuppkam på huvudet - han såg ut som en soppborste - men han var hur rolig som helst! Helt galen på scenen, han var påväg att köra publiksurfing, och riktigt roliga kommentarer mellan låtarna. För att inte tala om musiken, jag älskar ju 30STM låtarna - jag gillade det, Kicki hatade det! :D

Paramore - JÄÄÄKLAR vad vi skrek! Jag hoppade upp och ner, sjöng med, skrek och klappade i händerna tills handflatorna mina blev knallröda och mer därtill. Helt fantastisk, Hayley var helt otrolig på scenen och Jeremy voltade två gånger med gitarren! Han var så grym!

   Best ever - Paramore live är något jag inte tänker missa igen! Helt fantastiskt!


I shopen där det såldes tröjor fanns tre Paramore-tröjor - jag köpte dock min svart utanför festivalområdet. Den är svart med brand new eyes-fjärilen, bandnamnet och på baksidan står alla banden som spelades på Pier Pressure - 100 spänn bara! Jäkligt cool, laddar upp en bild senare kanske ^^'

Av Emelie - 17 juni 2010 18:29

OMG! OMG! OMG! DEN ÄR HÄR!!!!!

 

Phobia by Breaking Benjamin

ÄNTLIGEN! *dofersmich* Min CD Phobia, med Breaking Benjamin, är äntligen här! Har funderat i lite sisådär ett halvår nu på om jag skulle köpa den eller inte, men nu när jag var tvungen att ominstallera allt på min ipod så avgjorde det saken. Jag var tvungen!

   Och igår kom mina böcker från Adlibris! Med bl.a The Dark Divine som jag tjatat om tidigare :D :D :D :D :D :D :D

   Dock tar det av någon anledning lite tid att skicka skivan med Plan Three som jag faktiskt beställde före Phobia, och det är ju även med ett svenskt band. Jag blev lite förvånad.


Men iallafall - ÄNTLIGEN! *dofersmich* Jag älskar honom XD

Av Emelie - 12 juni 2010 15:14

Florence + The Machine, "Lungs" är helt fantastisk!

 

Ja, idag ska jag på maskerad hos Emma-Pemma the little muppet xD Ska bli skitkul, fixade det sista till min utstyrsel idag XD Ska vara där vid 18:00, så får börja göra mig iordning strax här.. xD Måste måla ansiktet och allt möjligt XD

   Kom precis tillbaka från kontoret där jag sorterat papper i två timmar, tjänade 200 spänn för det ^^' Awesome <3


Nä, ni får ha de så gött ^^' See ya

Av Emelie - 11 juni 2010 18:34

 

Jag måste tyvärr medge att Eclipse Soundtracket inte riktigt imponerade på mig.

Tyvärr, ja. Eclipse Soundtracket var inte lika bra som jag väntade mig. Jag hittade tre låtar på soundtracket som jag tyckte var bra, och det är på tok för lite. Jag tror säkert att det gör sig bra i filmen, men jag måste säga att det går neråt för dem.

    Twilight Soundtracket var riktigt bra, New Moon helt okej, men Eclipse inte tillräckiligt bra. Det är inte dåligt, men inte heller så bra att jag vill köpa det. Nej, jag satsar nog mer på Eclipse The Score då.


Låtar jag tyckte om:

"Heavy In Your Arms" - Florence + The Machine

"Jacob's Theme" - Howard Shore

"Neutron Star Collision [Love is Forever]" - Muse


Men låt oss nu sopa undan all negativ energi, för det här är något jag hoppar upp och ner för: i morse bokade jag biljetter till premiären av Eclipse :3 Awesomeness! Klockan 14:00 den 30:e juni ska jag, Kicki och Emma gå och se tredje delen i Twilight Sagan :D Yaaaay!


HEAVY IN YOUR ARMS

- Florence + The Machine -

I was a heavy heart to carry
My beloved was weighed down
My arms around his neck
My fingers laced to crown.


I was a heavy heart to carry
My feet dragged across ground
And he took me to the river
Where he slowly let me drown


My love has concrete feet
My love's an iron ball
Wrapped around your ankles
Over the waterfall


I'm so heavy, heavy
Heavy in your arms
I'm so heavy, heavy
Heavy in your arms


And is it worth the wait
All this killing time?
Are you strong enough to stand
Protecting both your heart and mine?


Who is the betrayer?
Who's the killer in the crowd?
The one who creeps in corridors
And doesn't make a sound


My love has concrete feet
My love's an iron ball
Wrapped around your ankles
Over the waterfall


My love has concrete feet
My love's an iron ball
Wrapped around your ankles
Over the waterfall


I'm so heavy, heavy
Heavy in your arms
I'm so heavy, heavy
So heavy in your arms


This will be my last confession
I love you never felt like any blessing
(Ohhhh)
Whispering like it's a secret
Only to condemn the one who hears it
With a heavy heart


Heavy heavy i'm so heavy in your arms
(i'm so) Heavy heavy i'm so heavy in your arms
(i'm so) Heavy heavy i'm so heavy in your arms
(i'm so) Heavy heavy i'm so heavy in your arms


I was a heavy heart to carry
my beloved was weighed down
My arms around his neck
My fingers laced to crown


I was a heavy heart to carry
But he never let me down
When he had me in his arms
My feet never touched the ground


I'm so heavy, heavy in your arms.


Heavy, i'm so heavy in your arms.

Presentation

Randomly badass ;3

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

HP7 den 19/11 nurå, någon mer än jag som längtar?! :D
 JAAAAAAAAAAG!!!! :D :D
 Say whaaaaaat? o.o
 Nej.. -.-
 IAN SOMERHALDER! 8D

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lockfagel med Blogkeen
Följ lockfagel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se